Müzik Eğitimi Anabilim Dalı Klasik Gitar Topluluğu’nun 80. Yıl Cumhuriyet Anadolu Lisesi’ndeki Konseri Büyük Beğeni Topladı

Trakya Üniversitesi Güzel Sanatlar Eğitimi Bölümü Müzik Eğitimi Anabilim Dalı Klasik Gitar Topluluğu 8 Haziran Perşembe günü Trakya Üniversitesi ve Edirne İl Milli Eğitim Müdürlüğü iş birliği ile “Çocuk Akademisi Projesi” kapsamında 80. Yıl Cumhuriyet Anadolu Lisesi'nde oda müziği dinletisi gerçekleştirdi. Dr. Öğretim Üyesi Cansel Şenoğlu Özdemir önderliğinde Müzik Eğitimi Anabilim Dalı öğrencileri Ayşenur Kuzu, Yusuf Tütüncü, Berk Özkılıç, Bertuğ Erdem ve Cenk Burak Aksoy'un yer aldığı oda müziği dinletisi, 80. Yıl Cumhuriyet Anadolu lisesi müdürü sayın Fikret Tirfil ve müzik öğretmeni sayın Burkay Mazlum'un katılımlarıyla gerçekleşirken, dinleti öğretmen ve öğrenciler tarafından büyük beğeni topladı.
Bu içerik 19.06.2023 tarihinde yayınlandı ve toplam 180 kez okundu.