Müzik Eğitimi Anabilim Dalı Topluma Hizmet Uygulamaları Grubundan Dünya Çocuk Hakları Günü’nde “Çocuklarımız için Gönül Gönüle” Konseri

Dr. Öğr. Üyesi Özlem Tuzcu Rehberliğindeki Topluma Hizmet Uygulamaları Grubu, 20.11.2021 Dünya Çocuk Hakları Günü’nde saat 19.00’da Halk Eğitim Merkezi’nde Barış Manço ve Neşet Ertaş şarkılarından oluşan bir konser düzenlemişlerdir. Konser, Edirne Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü’nde, Sevgi Evlerinde kalan ve koruma ailelerin gözetimi altındaki çocuklara yönelik düzenlenmiş olup, Anabilim Dalı öğrencilerinden Barış Gülhane, Zehra Korucu, Aghaniftulla Mammadli, Can Varol, Erhan Baş, Şilan Erşenel, Cemrenaz Pehlivan ile Valilik kurumunda görev alan Emre Çam, Berkay Atabay, Bedirhan Varış’ın katkılarıyla gerçekleşmiştir.

Konser sonunda Edirne Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürü Bilgin Özbaş tarafından konserde yer alan tüm öğrencilere, müzisyenlere  ve , Dr. Öğr. Üyesi Özlem Tuzcu’ya  teşekkür belgeleri takdim edildi.
Bu içerik 09.12.2021 tarihinde yayınlandı ve toplam 151 kez okundu.