“Mutlu Bahçe, Mutlu Çocuk!” Sosyal Sorumluluk Projesi Sonuçlandı

2021-2022 eğitim-öğretim yılı Eylül ayında, Rehberlik ve Psikolojik Danışmanlık lisans programında öğrenim gören bir grup öğrenci ile başvurusu yapılan “Mutlu Bahçe, Mutlu Çocuk!” sosyal sorumluluk projesi sonuçlandı. Trakya Üniversitesi Bilimsel Araştırmalar Projeleri ile desteklenen projenin yürütücüsü Doç.Dr.Seda DONAT BACIOĞLU, proje ekibi ise lisans öğrencileri Oğuzhan ALATAŞ, İrem GÜRSOY, Seval ESATOĞLU, Büşra Deniz ÖZDEMİR, Berkay EROĞLU, Ece İrem İNAM, Ceren ACAR, Asrın AKINCIOĞLU, Görkem AKDUMAN, Aslı UYKUSEVER, Aleynanur KÖSE, Funda ÇİÇEK, Ceyda ARSLAN, Dilara Nur DOĞAN, Ali Emre AYAZ, Elif Nur KARABULUT’dur.
Proje ile dezavantajlı çocukların öğrenim gördüğü Edirne-Merkez Mithatpaşa İlkokulu’nun okul bahçesine öğretim müfredatına uygun çocukların fiziksel, zihinsel ve sosyal becerilerini destekleyecek eğitsel oyunlar çizilmiştir. Oyunlardan ilki “Kelime Tırtılı” alfabe öğrenimini diğeri ise fen bilgisi dersinde gezegenleri öğrenmeye katkı sağlayan “Bir Uzay Macerası” oyunlarıdır. Oyunların nasıl oynandığına dair afişler hazırlanmış ve kullanılmak üzere asılmıştır. Proje ekibindeki öğrencilerimiz okul idaresince belirlenen sınıflardaki öğrencilerle oyunları birlikte oynayarak hem öğrenmelerini hem de eğlenmelerini sağlamıştır. Tıpkı projenin adında olduğu gibi çocuklar mutlulukla keyif alarak oyunlara katılmıştır.
Mithatpaşa İlkokulu Müdürü Ertan ÇEKİÇ’e, değerli öğretmenlerine ve sevgili öğrencilerine işbirliklerinden dolayı teşekkür ediyoruz.
Ek Resimler
Bu içerik 14.06.2022 tarihinde yayınlandı ve toplam 211 kez okundu.