Mezunlar için Pedagojik Formasyon 3. Yedek Liste İlanı 2024-2025 Mezunlar için Pedagojik Formasyon Başvuru ve Yerleştirme Sonuçları Hakkında Açıklama(3.Yedek)

Fakültemiz 2024-2025 Eğitim Yılı Pedagojik Formasyon Sertifika Porgramı başvuruları sıralanarak kontenjanlara göre kayıt hakkı kazanan adayların listeleri aşağıdaki bölümlere göre yayınlanmıştır.
 
Pedagojik Formasyon Eğitimi Trakya Üniversitesi Senatosunca belirlenen akademik takvim gereği 30 Eylül 2024 tarihini takip eden hafta itibarıyla dersler Hafta Sonu olarak planmaktadır. Yüz yüze dersler Üniversitemiz Kosova Yerleşkesinde yer alan Eğitim Fakültesi binasında yapılacaktır. 
Bahar dönemi Öğretmenik Uygulaması Edirne İli Merkez ilçede gerçekleştirilecektir.


DİĞER ÜNİVERSİTE MEZUNLARI BAŞVURU SONUÇLARI AŞAĞIDA LİSTELENMİŞTİR

Çocuk Gelişimi

Sertifika porgramımız sadece Mezunlara yönelik olup başvuru yapılan bölüm/programdan mezun olamayan kişilerin kaydı alınmayacaktır. 
Listelerde kontenjan dahilinde yerleştirme yapılırken Gano sıralması yapılmış olup, 100'lük sistem not girişi yapanları ortalamaları YÖK'ün  Dönüşüm Tablosuna göre güncellenmiştir.
Başvurularda not ortalması herhangibir nedenden dolayı olduğundan yüksek beyan edilmiş ise kayıtları alınmayacaktır.
Herhangibir nedenle ücret iadesi yapılmamakta olup, kişilerin beyanlarının doğruluğuna göre ücret yatırmaları gerekmektedir.

Kesin Kayıt Bilgileri: Kayıtlar Trakya Üniversitesi Eğitim Fakültesi Dekanlığında 2 Eylül - 3 Ekim 2024 tarihleri arasında mesai saatlerinde aşağıdaki evraklarla şahsen veya noter vekili aracılığıyla yapılacaktır. (Kayıtlarımız saat 10:00 itibari ile başlayacaktır.)
  1. Nüfus cüzdan fotokopisi (aslını ibraz etmek kaydıyla)
  2. Mezuniyet belgesi ya da diploma (E Devlet üzerinden alınmış barkodlu mezuniyet belgesi)
  3. Onaylı not durum çizelgesi (E Devlet üzerinden alınmış barkodlu not durum belgesi)
  4. İki (2) adet vesikalık fotoğraf (son 6 ay içinde çekilmiş - arka yüzüne Ad, Soyad ve T.C. Kimlik Numarası yazılmalı)
  5. Öğrenim ücretinin ilk taksiti (7.332 TL) yatırıldığına dair banka dekontu ya da ATM Bilgi Fişi. (İnternet bankacığı ve Atm üzerinden ücret yatıranlar açıklama kısmına T.C. Kimlik Numarası Adı Soyadı ve Formasyon Alanını yazması gerekmektedir.)

E. BANKA HESAP BİLGİLERİ:

EFT şeklinde ödemeler için  ;

Banka / Şubesi: Edirne Şubesi  

Hesap adı         : Trakya Üniversitesi Döner Sermaye İşletme Müdürlüğü

IBAN                 : TR7100 0100 0097 9782 4296 5001

DİKKAT!!!: Kesin kayıt işlemi yapıldıktan sonra ödemeler hiçbir şekilde iade edilmeyecektir. Bu nedenle koşullarınızın uygunluğunu kontrol ettikten sonra program ücretini yatırınız.

Bu içerik 01.10.2024 tarihinde yayınlandı ve toplam 1588 kez okundu.