Lisans ve Lisansüstü Öğrencilerine Yönelik Tubitak Programları Semineri_

Fakültemiz Eğitim Bilimleri Bölümü, Psikolojik Danışmanlık ve Rehberlik Anabilim Dalı'nda çalışan       Arş. Gör. Fatmagül Gürbüz tarafından 21 Eylül 2023 tarihinde LİSANS VE LİSANSÜSTÜ ÖĞRENCİLERİNE YÖNELİK TÜBİTAK PROGRAMLARI: BİLGİLENDİRME VE DENEYİM PAYLAŞIMI isimli seminer verilmiştir. Bu seminerde hem öğretim elemanlarının başvurabilecekleri burs ve destek programları hem de öğretim elemanı akademik danışmanlığında lisans öğrencilerinin yürüttükleri 2209-A - Üniversite Öğrencileri Araştırma Projeleri Destekleme Programı hakkında bilgi verilmiştir. Seminer sırasında katılımcılarla paylaşılan linkler bu dosyada toplanmıştır:
TÜBİTAK programların fakültemizde yaygınlaştırılması amacıyla ilerleyen zamanlarda ek etkinliklerin düzenlenmesi planlanmaktadır.

Bu içerik 03.10.2023 tarihinde yayınlandı ve toplam 139 kez okundu.