Lisans ve Lisansüstü Öğrencilerine Yönelik Tubitak Programları Semineri

Fakültemiz Eğitim Bilimleri Bölümü, Psikolojik Danışmanlık ve Rehberlik Anabilim Dalı'nda çalışan       Arş. Gör. Fatmagül Gürbüz tarafından 21 Eylül 2023 tarihinde LİSANS VE LİSANSÜSTÜ ÖĞRENCİLERİNE YÖNELİK TÜBİTAK PROGRAMLARI: BİLGİLENDİRME VE DENEYİM PAYLAŞIMI isimli seminer verilmiştir. Bu seminerde hem öğretim elemanlarının başvurabilecekleri burs ve destek programları hem de öğretim elemanı akademik danışmanlığında lisans öğrencilerinin yürüttükleri 2209-A - Üniversite Öğrencileri Araştırma Projeleri Destekleme Programı hakkında bilgi verilmiştir. Seminer sırasında katılımcılarla paylaşılan linkler bu dosyada toplanmıştır:
TÜBİTAK programların fakültemizde yaygınlaştırılması amacıyla ilerleyen zamanlarda ek etkinliklerin düzenlenmesi planlanmaktadır.

Bu içerik 03.10.2023 tarihinde yayınlandı ve toplam 256 kez okundu.