Köye İlk Adım Projesi 2.Yıl

Trakya Üniversitesi Eğitim Fakültesi Sınıf Eğitimi Anabilim Dalı'ndan öğretmen adaylarının, köye, köyde öğretmenliğe ve özellikle birleştirilmiş sınıflara dair uygulamaları öğrenmeleri ve deneyim kazanmaları amacıyla, Eğitim Fakültesi Dekanımız Prof. Dr. Sevinç SAKARYA MADEN imzasıyla, sorumlu akademisyenliği Dr. Öğr. Üyesi Ebru SELÇİOĞLU DEMİRSÖZ tarafından gerçekleştirilen ve KODA tarafından yürütülen “Köye İlk Adım Programı” projemiz ikinci yılında devam etmektedir.

Projenin öğretmen adayı eğitimleri halen devam ederken, fakültemizi 01.04.2022-02.04.2022 tarihlerinde Köye İlk Adım Programı Koordinatörü Gökçen Karaman ve Köye İlk Adım Programı Saha Koordinatörü Özüm Baykaş ziyaret etmişlerdir. Ziyaretin ilk gününde Gökçen Karaman ve Özüm Baykaş, Dekanımız Prof. Dr. Sevinç SAKARYA MADEN ve Dr. Öğr. Üyesi Ebru SELÇİOĞLU DEMİRSÖZ ile proje hakkında görüşme yapmışlar, ardından da projenin ilk yılına dair değerlendirmeyi, projenin ilk yılında görev alan öğretmen adayları ile akşam yemeğinde gerçekleştirmişlerdir. Ziyaretin ikinci gününde ise proje koordinatörleri, KODA’ nın geliştirilip, planladığı derslerin fakültemizde Dr. Öğr. Üyesi Ebru SELÇİOĞLU DEMİRSÖZ tarafından öğretmen adaylarımız ile yürütüldüğü derse katılım sağlayarak gözlem ve paylaşımlarda bulunmuşlardır.

Sayın Gökçen Karaman ve Sayın Özüm Baykaş’a ziyaretleri ve değerli paylaşımları için teşekkür ederiz.

PROJENİN İKİNCİ YILINDA GÖREV ALAN ÖĞRETMEN ADAYLARI:
Alper Akkoyun,   Arzu Kabay,   Burcu Lök,   Ceylin Sarıkahyaoğlu,   Gizem Filizli,
Hilal Derviş,   İrem Yılmaz,   Lemia Nur Eymürtepe,   Merve Bera Eskin,   Mustafa Ayten,
Rukiye Pehlivan,   Seden Keskin,   Sevinç Taş,   Şevval Bacak,   Tuğba Koyuncuoğlu
Bu içerik 05.04.2022 tarihinde yayınlandı ve toplam 438 kez okundu.