“Kadına Bakış” Uluslararası Karma Sergi

“KADINA BAKIŞ” 8 Mart Dünya Kadınlar Günü Uluslararası Karma Sergi 8 Mart Dünya Kadınlar Günü adına Sanatın Yedi Rengi Derneği(SAYRED) ve Trakya Üniversitesi Eğitim Fakültesi işbirliğiyle SAYRED ve Güzel Sanatlar Eğitimi Bölümü adına Doç. Dr. Aylin GÜRBÜZ tarafından düzenlenmiştir. Sergiye, hayatımızın her bir anını anlamlandıran kadınlarımızın önemine vurgu yapmak amacıyla “KADINA BAKIŞ” ismi verilmiştir.
Sergide SAYRED üyeleri, akademisyen sanatçılar, Trakya Üniversitesi lisansüstü öğrencileri ve uluslararası sanatçılar olmak üzere 24 ülkeden 85 sanatçının eserleri yer alacaktır. Bu ülkeler arasında Türkiye’nin yanı sıra, Arnavutluk, Azerbaycan, Bangladeş, Bosna Hersek, Hindistan, Hollanda,  İran, İspanya, İtalya, Tayvan, Karadağ, Kıbrıs, Kosova, Kuzey Makedonya,  Meksika, Pakistan, Romanya,  Senegal, Sırbistan, Singapur, Ürdün, Venezuela, Yunanistan yer almaktadır. Sergi için online katalog hazırlanacaktır.
Serginin 8 Mart 2022 tarihinde saat: 14.00’da açılışı olacak ve eserler Trakya Üniversitesi Mehmet Akif Ersoy Eğitim Binası Fuaye Salonunda sergilenerek sanatseverlerin beğenisine sunulacaktır. Sergi 8-28 Mart 2022 tarihleri arasında ziyaret edilebilir.
Ek Resimler
Bu içerik 02.03.2022 tarihinde yayınlandı ve toplam 278 kez okundu.