İSTİKLAL MARŞI’NIN KABULÜNÜN 102. YILI VE MEHMET AKİF ERSOY’U ANMA PROGRAMI

Fakültemizin Türkçe ve Sosyal Bilimler Bölümü tarafından hazırlanan “İstiklal Marşı’nın Kabulünün 102. Yılı ve Mehmet Akif Ersoy’u Anma Programı" 12 Mart Pazar günü saat 12.00’da üniversitemizin youtube kanalında yayınlanmıştır. Program, Türkçe Topluluğu Üyelerinden Duygu AKDUMAN ve Türkçe ve Sosyal Bilimler Eğitimi Bölüm Başkanı Doç. Dr. Muharrem ÖZDEN eşliğinde İstiklal Marşı’yla başlamış, daha sonra Eğitim Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Sevinç SAKARYA MADEN ve Trakya Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Erhan TABAKOĞLU’nun günün anlamıyla ilgili konuşmalarıyla devam etmiştir. Programın son bölümünde Türkçe Anabilim Dalı öğretim üyesi moderatör Doç. Dr. Sümeyye KONUK yönetiminde yapılan söyleşide Türkçe Anabilim Dalı öğretim üyeleri Dr. Öğr. Üyesi Fatih GÜNAY ve Dr. Öğr. Üyesi Tuncay ÖZTÜRK, Mehmet Akif Ersoy ve İstiklal Marşı hakkında önemli bilgileri izleyicilerle paylaşmışlardır.
Bu içerik 13.03.2023 tarihinde yayınlandı ve toplam 238 kez okundu.