“IŞIĞIN IŞIĞIMIZDIR” 19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı Lisansüstü Öğrencileri Karma Sanal Sergisi

Mustafa Kemal Atatürk’ün Samsun’a çıkışının 102. yılını Trakya Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü Yüksek Lisans öğrencileri ‘’IŞIĞIN IŞIĞIMIZDIR’’ adlı karma sanal sergi ile karşılıyor. Eğitim Fakültesi Güzel Sanatlar Eğitimi Bölümü Öğretim Üyesi Doç. Dr. Aylin GÜRBÜZ tarafından düzenlenen sergide yüksek lisans öğrencileri; Aslı Tayfun, Derya Avcı, Halil İbrahim Maraz, Hanife Kirişli, Hatai Abdullayev, Kevser Öncül, Sümeyye Dursun eserleri ile yer almaktadır.
19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı kapsamında hazırlanan sergi 19 Mayıs- 13 Haziran 2021 tarihleri arasında Eğitim Fakültesi Güzel Sanatlar Eğitimi Bölümü Sanal Sanat Galerisinde izleyicileri ile buluşacaktır. Tüm dünyayı etkisi altına alan salgın sürecinde sanal ortama taşınan sergide, yüksek lisans öğrencilerine ait 14 özgün çalışma sanatseverlerin beğenisine sunuluyor.
Sergiyi Eğitim Fakültesi Güzel Sanatlar Eğitimi Bölümü web sitesinde yer alan Sanal Sanat Galerisinden ya da https://trakyasergi.artspheria.com/ adresinden 19 Mayıs 2021 Saat: 13.00 itibaren ziyaret edebilirsiniz.
Bu içerik 19.05.2021 tarihinde yayınlandı ve toplam 296 kez okundu.