İngiliz Dili Eğitimi Anabilim Dalı'ndan e-Seminer Günleri 5. ve 6.'sı Gerçekleştirildi

Seminerlere katılamayanlar için link: https://we.tl/t-CMT2ycemnP

1 Haziran 2020 tarihinde Karantina Günlerinde Mezunlarımızla Öğretmen Adaylarının Buluşması-5: “Mezuniyet Sonrası Özel Ünverstede Çalışmak” konulu e-seminer ZoomBasic Pro sistemi üzerinden gerçekleştirilmiştir. Konuşmacılarımız; 2017 İngliz Dili ABD Mezunlarından; Antalya Bilim Ünverstesi YDYüksekokulu’ndan Öğr. Gör. Hilal CANER & Nişantaşı Üniverstesi Yabancı Diller Bölümünden Öğrt. Gör. Cengiz KESİMLİ’ye pandemi sürecinde öğretmen adaylarımıza destek olmak adına bizimle özel üniversiteye başvuru koşulları ve çalışma ortamıyla ilgili tecrübelerini paylaştıkları için teşekkür ederiz.

4 Haziran 2020 tarihinde Karantina Günlerinde Mezunlarımızla Öğretmen Adaylarının Buluşması-6: “Mezuniyet Sonrası Devlet Ünverstesinde Çalışmak” konulu e-seminer ZoomBasic Pro sistemi üzerinden gerçekleştirilmiştir. Konuşmacılarımız; 2011 İngiliz Dili ABD Mezunlarından; Kırklareli Ünversitesi Yabancı Diller Bölümü Öğt. Gör. Demet BOZOK & 2012 İngiliz Dili ABD mezunlarından Fırat Üniverstesi Eğitim Fakültesi’nden Arş. Gör. Batuhan SELVİ’ye devlet üniversitesine başvuru koşulları ve çalışma ortamıyla ilgili tecrübelerini paylaştıkları için teşekkür ederiz.
Bu içerik 05.06.2020 tarihinde yayınlandı ve toplam 438 kez okundu.