İngiliz Dili Eğitimi Anabilim Dalı'ndan e-Seminer Günleri 3. ve 4.'sü Gerçekleştirildi

25 Mayıs 2020 tarihinde e-Seminer 3 ve 28 Mayıs 2020 tarihinde e-Seminer 4 gerçekleştirildi. İzleyemeyenler  bu linkten seminere ulaşabilirler: https://we.tl/t-DisPVKRIF4 .

Karantina Günlerinde Mezunlarımızla Öğretmen Adaylarının Buluşması-3: "Üniversite eğitimi ile gerçek hayat arasındaki bağ: var mı yok mu?" konulu e-seminer ZoomBasic Pro sistemi üzerinden gerçekleştirilmiştir. Konuşmacılarımız; 2015 İngiliz Dili Eğitimi ABD Mezunlarından;  Serkan DEĞER&Aycan DEĞER Gazi Mustafa Kemal Ortaokulu Çerkezköy,Nalan ÇETİN Beylikdüzü İmam Hatip Ortaokulu, Çağla BÖCEK AvrupaKonutları Ortaokulu-Halkalı öğretmenlerimizle duygu dolu ve bilgilendirici bir seminer gerçekleştirildi.  Pandemi sürecinde öğretmen adaylarımıza destek olmak adına bizimle tecrübelerini paylaştıkları için teşekkür ederiz.

Karantina Günlerinde Bölüm Kurucumuzun Öğretmen Adaylarıyla Buluşması-4: "21. Yüzyıl  Öğretmeni Olmak" konulu e-seminer ZoomBasic Pro sistemi üzerinden gerçekleştirilmiştir. Konuşmacımız Sayın Prof. Dr. Birsen TÜTÜNİŞ’e katılımından ve engin paylaşımlarından ötürü teşekkürlerimizi sunarız.
Ek Resimler
Bu içerik 31.05.2020 tarihinde yayınlandı ve toplam 370 kez okundu.