İngiliz Dili Eğitimi Anabilim Dalı'ndan e-Seminer Günleri 1. ve 2.'si Gerçekleştirildi

Karantina Günlerinde Mezunlarımızla Öğretmen Adaylarının Buluşması-1: “MEB okullarında öğretmen olmak, sorunlar ve çözümler” konulu e-seminer ZoomBasic Pro sistemi üzerinden gerçekleştirilmiştir. Konuşmacılarımız; 2006 İngiliz Dili Eğitimi ABD Mezunlarından; Salih EKER- Lüleburgaz 80. Yıl Ortaokulu ve Çiğdem ÖRGÜN KARAKAŞ -Keşan Yekta Baydar Ortaokul öğretmenlerimize pandemi sürecinde öğretmen adaylarımıza destek olmak adına bizimle tecrübelerini paylaştıkları için teşekkür ederiz. Ayrıca seminerimize katılarak bizi onurlandıran Fakültemiz Dekanı Sayın Prof. Dr. Sevinç SAKARYA MADEN hocamıza ve Yabancı Diller Bölüm Başkanımız Sayın Prof Dr. Muhlise COŞGUN ÖGEYİK hocamıza fikirlerini bizimle paylaştıkları için teşekkürlerimizi sunarım.

Resim

21 Mayıs 2020 e-Seminer-2:

Karantina Günlerinde Mezunlarımızla Öğretmen Adaylarının Buluşması-2: “Özel Okulda Öğretmen olmak, sorunlar ve çözümler...” konulu e-seminer ZoomBasic Pro sistemi üzerinden gerçekleştirilmiştir. Konuşmacılarımız; 2013 İngliz Dili Eğitimi ABD Mezunlarından; Hilal ATEŞ İTÜ Doğa Kolej-Lüleburgaz ve 2014 Mezunu Nur DÖNMEZ ÖZIŞIK İTÜ Geliştirme Vakfı Okulları öğretmenlerimize pandemi sürecinde öğretmen adaylarımıza destek olmak adına bizimle özel okul tecrübelerini paylaştıkları ve kaynak paylaşımında bulundukları için teşekkür ederiz.

Resim

Katılamayanlar için seminer  içeriği burada (321 MB)  indirilebilir olarak sunulmuştur.

Bu içerik 22.05.2020 tarihinde yayınlandı ve toplam 357 kez okundu.