İngiliz Dili Eğitimi Ana Bilim Dalı 3. Sınıf Öğrencilerinin Projesi

İngiliz Dili Eğitimi Ana Bilim Dalı 3. sınıf öğrencilerinden “Topluma Hizmet Uygumaları” dersi kapsamında “Anaokulunda Eğlenerek İngilizce Öğretiyoruz” konulu projelerini tanıtmak amacıyla 09.03.2020 tarihinde İstanbul Kültür Üniversitesi İngiliz Dili Ana Bilim Dalının düzenlemiş olduğu “Sınıf İçi Uygulamarı”/“In-Classroom Activities in ELT” başlıklı seminere davetli konuşmacı olarak katılmışlardır.Proje yürütücüsü Öğretim Görevlisi Nur Cebeci topluma hizmet uygulamaları dersinin içeriği ve öğretmen adayları üzerinde etkisinden bahsetmiştir. Proje üyeleri de uygulamalarından bahsetmiştir. Seminer oldukça ilgi çekmiş başarıyla tamamlanmıştır. Seminere katılan öğrenciler Dilara Sönmez, Nurten Şahin, Cansel Taştan, Gizem Yılmaz, İlknur Krasniçi, İlayda Ataş,  Özge Özer, İrem Saka, Kübra Aydeyer, Erdal Türkmen, Burak Rüzgar.
Bu içerik 10.03.2020 tarihinde yayınlandı ve toplam 711 kez okundu.