İngiliz Dili Eğitimi ABD'den "Yeni Dünyanın 4 Zihinsel Rahatsızlığı" Semineri

Topluma Hizmet Uygulamaları kapsamında, Öğr. Gör. Nur Erdem Cebeci'nin rehberliğinde düzenlenen "Yeni Dünyanın 4 Zihinsel Rahatsızlığı" adlı seminer,  4. sınıf öğrencileri Senemnur Güler ve Berk Demir tarafından başarıyla sunuldu. Edirne Emel-Özgür Subaşıay Meslek Lisesi öğrenci ve öğretmenlerinin  yoğun ilgi gösterdiği seminer, 4 Aralık 2023 tarihinde gerçekleşti.

Seminerde, çağdaş toplumumuzu etkileyen önemli konular ele alındı. Bunlar arasında, güncel olayları kaçırma korkusu olarak bilinen Fear of Missing Out (FOMO) sendromu; karar verme aşamasında kararsızlık yaşayanların deneyimlediği FOBO sendromu; cep telefonundan uzak kalmaktan duyulan korku olan Nomofobi; ve günümüzde sıkça karşılaşılan tükenmişlik sendromu gibi konular yer almıştır. Sunum, bu modern zorlukları detaylı bir şekilde irdeleyerek izleyicilerden büyük beğeni topladı.
Bu içerik 11.12.2023 tarihinde yayınlandı ve toplam 273 kez okundu.