“HİSSEDERİM, SÖYLEYEMEM” Ulusal Online Karma Sergi

HİSSEDERİM, SÖYLEYEMEM” sergisi 12 Mart İstiklal Marşı’nın Kabulü ve Mehmet Akif Ersoy Anısına Trakya Üniversitesi Güzel Sanatlar Eğitimi Bölümü adına Doç. Dr. Aylin GÜRBÜZ tarafından düzenlenmiştir. Sergiye Trakya Üniversitesi öğretim elemanları ve lisansüstü öğrencilerinin katılımıyla 12 öğretim elemanı 7 lisansüstü öğrencisi katılmış olup, sergide 22 eser yer almıştır. Sergiye, “Ağlarım, ağlatamam; hissederim, söyleyemem” Safahat, Mehmet Âkif Ersoy’un şiirinden esinlenerek sanatçının söyleyemediklerini sanatıyla anlatımını vurgulamak amacıyla “HİSSEDERİM, SÖYLEYEMEM” ismi verilmiştir.

Serginin müziği Güzel Sanatlar Eğitimi Bölümü öğretim elemanlarından Flüt: Gizem Karagöz, “Havada Bulut Yok (Muş Türküsü)” piyano eşlik düz: Mehmet Efe tarafından yapılmıştır (sol üst köşede yer alan butona tıklandığında dinlenebilir).

Sergi Güzel Sanatlar Eğitimi Bölümü öğretim üyesi Doç. Dr. Aylin GÜRBÜZ’ün proje kapsamında oluşturduğu Trakya Üniversitesi Eğitim Fakültesi Sanal Sanat Galerisinde paylaşılacaktır. Sergiye 12 Mart 2021 tarihinde saat: 13.00’ten itibaren https://trakyasergi.artspheria.com/sergiler/hissederim-soyleyemem-ulusal-cevrimici-karma-sergi/ linkinden ulaşılabilir.
Bu içerik 01.03.2021 tarihinde yayınlandı ve toplam 261 kez okundu.