“GÜZEL SANATLAR EĞİTİMİ BÖLÜMÜ MEZUNLARIMIZ ANLATIYOR” Paneli Gerçekleştirildi

Güzel Sanatlar Eğitimi Bölümü Resim-İş Eğitimi Anabilim Dalı tarafından “Güzel Sanatlar Eğitimi Bölümü Mezunlarımız Anlatıyor”; “Başkan Olmak”, “Öğretim Elemanı Olmak”, “Öğretmen Olmak”, “Öğrenci Olmak”, “Grafik Tasarımcısı Olmak” konulu panelde konuşmacılar öğrencilerle buluştu. Panelin amacı, lisans öğretmen adaylarımıza mezun olduktan sonrası ile ilgili bilgiler vermek, meslekler ve yüksek lisans programı ile ilgili öğretmen adaylarımızı aydınlatmaktı. Özellikle 3. ve 4. Sınıfların katılımıyla gerçekleştirilen panele Eğitim Fakültesini temsilen Dekan yardımcısı Doç. Dr. Levent Vural ve öğretim elemanları da katıldı.

22.12.2021 tarihinde Çarşamba günü saat: 13.30-16.00 arasında Mehmet Akif Ersoy Eğitim Binası Konferans Salonunda gerçekleştirilen panelde Doç. Dr. Aylin GÜRBÜZ moderatör (Güzel Sanatlar Eğitimi Bölümü Başkanı) olarak paneli konuşmasıyla başlattı. Doç. Dr. Figen GİRGİN (Resim-İş Eğitimi Anabilim Dalı /Başkan), Arş. Gör. Cengizhan ŞİRİN (Müzik Eğitimi Anabilim Dalı /Öğretim Elemanı), Esra SARVAN (Milli Eğitim Bakanlığı /Öğretmen), Tuğba BAYRAKDAR (Halk Eğitim Merkezi /Öğretmen/Grafiker), Didem DAĞDEVİREN (Özel Kolej /Öğretmen), Ümmühan TUTAK (Sosyal Bilimler Enstitüsü /Yüksek Lisans Öğrencisi) konuşmacı olarak yer aldı. Panelin sonunda konuşmacılara Güzel Sanatlar Eğitimi Bölümü Başkanı Doç. Dr. Aylin GÜRBÜZ tarafından teşekkür belgeleri verildi.
Bu içerik 27.12.2021 tarihinde yayınlandı ve toplam 393 kez okundu.