Green STEM Model for Teachers Education Projesi Ekibi Çalışmalarına Fakültemizde Başladı

Avrupa Birliği Erasmus+ Programı-Cooperation Partnerships in Higher Education kapsamında ve South-West Üniversitesi (Bulgaristan), Ljubljana Üniversitesi (Slovenya), Ioannina Üniversitesi (Yunanistan) ve Trakya Üniversitesi (Türkiye) tarafından yürütülen “Green STEM Model for Teachers Education” projesi kapsamında proje ekipleri çalışmalarını yürütmeye başladılar. Projenin ilk toplantısı 20-24 Mart 2023 tarihleri arasında Trakya Üniversitesi Eğitim Fakültesi’nde gerçekleştirildi. Projenin Trakya Üniversitesi  Koordinatörlüğünü Prof. Dr. Eylem BAYIR’ın yürüttüğü projede üniversitemizden Prof. Dr. Tolga SAKALLI, Prof. Dr. Şebnem Selen İŞBİLİR, Doç. Dr. Hüsnüye DURMAZ, Dr. Öğr.Üy. Hasan ÖZYILDIRIM ve Dr. Öğr. Üy. Emrah OĞUZHAN DİNÇER görev almaktadır. İlk çalışmaları gerçekleştirmek üzere üniversitemize gelen Bulgaristan ekibi (South-West Üniversitesi) Trakya Üniversitesi ekibiyle birlikte Eğitim Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Sevinç SAKARYA MADEN’e nezaket ziyaretinde bulundular. Ziyarette Prof. Dr. Eylem BAYIR ve Doç. Dr. Mitko STOEV proje hakkında bilgiler verdiler. Prof. Dr. Sevinç SAKARYA MADEN’den de uluslararası projeler yürütmemizin üniversitemiz ve fakültemiz için öneminden bahsederek ekibe başarılar diledi.

Bu içerik 24.03.2023 tarihinde yayınlandı ve toplam 349 kez okundu.