Formasyon Ders Programı

Pedagojik Formasyon Sertifika programına kayıtlı kursiyerlerimiz hibrit (yüzyüze-çevrimiçi) bir eğitim metoduyla derslere devam edeceklerdir.

Cumartesi günü Eğitim Bilimine Giriş ve Özel Öğretim Yöntemleri dersleri yüzyüze, pazar günleri Sınıf Yönetimi ve Öğretim İlke ve Yöntemleri dersleri çevrimiçi (microsoft teams programı üzerinden) olarak gerçekleştirilecektir.

Kursiyerlerimiz her derste farklı gruplarda yeralabilirler. Her ders için grup listeleri aşağıda ilan edilmiştir.

Kursiyer öğrencilerimize üniversitemizce kurumsal e-posta(adsoyad@trakya.edu.tr) tanımlaması yapılacak olup, bu hesaba paralel Microsoft Teams hesabı  (adsoyad@ogr.trakya.edu.tr) oluşturulacaktır. Böylece Microsoft Teams üzerinden derslere devam sağlanacaktır.

Yüzyüze Ders Programı için tıklayınız.

Eğitim Bilimine Giriş Grupları

Özel Öğretim Yöntemleri Grupları

Yüzyüze derslerimiz T.Ü.Eğitim Fakültesi Kosova Yerleşkesi Mehmet Akif Ersoy Eğitim Binasında belirtilen dersliklerde yapılacaktır.

Çevrimiçi(online) ders programı için tıklayınız.

Sınıf Yönetimi Grupları

Öğretim İlke Yöntemleri Grupları

Trakya Ünivesitesi Öğrenci No Sorgulama (kayıt bilgileri sisteme yüklenince sistem aktif olacaktır.)
Bu içerik 22.09.2022 tarihinde yayınlandı ve toplam 19758 kez okundu.