Fen Bilgisi Eğitimi Anabilim Dalı'ndan "Sosyobilimsel Konulara Dayalı Fen Eğitimi” Semineri

04 Aralık 2022 tarihinde ilimiz merkez Şehit Üsteğmen Efkan Yıldırım Otaokulu Fen Bilimleri öğretmeni Hilal Seçkin Karaca danışmanlığını Doç. Dr. Hüsnüye Durmaz’ın yapmış olduğu “Yapılandırmacı Yaklaşım Yoluyla Sosyobilimsel Konulara Dayalı Fen Eğitiminin 7. Sınıf Öğrencileri Üzerine Etkileri” başlıklı yüksek lisans tez çalışmasına ait “Sosyobilimsel Konulara Dayalı Fen Eğitimi” konulu seminer sunumunu geçekleştirmiştir. Zoom üzerinden gerçekleştirilen bu toplantıya il Milli Eğitim Müdürümüz Dr. Önder Arpaçı, şube müdürleri ve öğretmenlerimiz katılmışlardır. Çalışma ilimiz Milli Eğitim Müdürlüğü ile fakültemiz arasındaki işbirliği çerçevesinde yürütülmüştür. Hilal Seçkin Karaca 2008 yılında fakültemiz Matematik ve Fen Bilimleri Eğitimi Bölümü Fen Bilgisi öğretmenliği ve 2018 tarihinde de üniversitemiz Fen Bilimleri Enstitüsü Matematik ve Fen Bilimleri Eğitimi Anabiim Dalı Fen Bilgisi Eğitimi progamından mezun olmuştur. Fakültemiz mezunlarımız ile iş birliğine devam etmeyi önemsemekte ve onların çalışmalarını desteklemektedir.
Bu içerik 01.02.2023 tarihinde yayınlandı ve toplam 208 kez okundu.