Fakültemize Yeni Atanan Akademik Personelle Tanışma ve Oryantasyon Toplantısı

28.12.2021 ve 31.12.2022 tarihli Resmi Gazatede yayınlanan araştırma görevlisi alımı ilanı ile göreve başlayan akademik personelle 03.05.2023 tarihinde bir Tanışma ve Oryantasyon Toplantısı gerçekleştirilmiştir. Dekanımız Prof. Dr. Sevinç SAKARYA MADEN, Dekan Yardımcısı Doç. Dr. Şahin DÜNDAR ve Fakülte Sekreterimiz Esen ÜNLÜBAY’ın katılımı ile gerçekleşen toplantıda Fakültemiz Araştırma Görevlileri Temsilcisi Arş. Gör. Rahim ŞENTÜRK Fakültemize yeni atanan Arş. Gör. Ezgi AVCI, Arş. Gör. Buse BAĞIŞLAYAN, Arş. Gör. Ertuğrul Alper KURBAN, Arş. Gör. Tugay KAÇAK, Arş. Gör. Cengiz KESİMLİ, Arş. Gör. Gizem EKİCİ ve Arş. Gör. Bahar DAĞ’a bölümleri, fakültemizi, üniversitemizi tanıtmış, yükseköğretim kurumlarındaki işleyiş, yönetmelikler ve yönergeler hakkında bilgi sunmuştur. Daha sonra bir süredir fakültemizde araştırma görevlisi olarak görev yapan Arş. Gör. Cengizhan ŞİRİN, Arş. Gör. Sefa Sanem POLAT ZAFER, Arş. Gör. Damla ÇETİN, Arş. Gör. Binnur ARABACI ve Arş. Gör. Cansu ÇETİNKAYA AYDOĞDU Fakültemizde özellikle de akreditasyon ve kalite çalışmaları ile ilgili üstlenmiş oldukları göreleri anlatmış ve deneyimlerini paylaşmışlardır. Toplantı, Dekanımız Prof. Dr. Sevinç SAKARYA MADEN'in yeni atanan akademik personele başarı dilekleri ile sona ermiştir.
Bu içerik 05.05.2023 tarihinde yayınlandı ve toplam 502 kez okundu.