Fakültemizde TYÇ Logosu kullanmaya hak kazanan 7 lisans programımız

Mesleki Yeterlilik Kurumu’nun (MYK) hayata geçirdiği proje çerçevesinde Eğitim Fakültemiz Almanca Öğretmenliği, İngilizce Öğretmenliği, Okul Öncesi Öğretmenliği, Fen Bilgisi Öğretmenliği, Matematik Öğretmenliği, Özel Eğitim Öğretmenliği ve Resim İş Öğretmenliği Lisans diplomalarında, diploma eklerinde, transkript ve mezun belgelerinde Türkiye Yeterlilik Çerçevesi (TYÇ) Logosu kullanmaya hak kazanmıştır. Fakültemiz TYÇ Logosu kullanmaya hak kazanan 7 programla üniversitemizde en çok TYÇ Logolu lisans programına sahip Fakülte unvanını elde etmiştir. TYÇ Logolu diplomalar, mezunlarımızın yurt dışında eğitim, öğrenci değişim programları ve istihdamını kolaylaştıracak bir logodur.
Bu ünvanlar tümü akredite olan programlarımızın kalitesini göz önüne koymaktadır. Bu kalite, eğitim-öğretimin yanında araştırma, şeffaflık, hesap verebilme, eğitim-öğretim süreçlerinde öğrencinin söz hakkı bulunması gibi pek çok yetkinlik ve yeterliliği temsil etmektedir.
Kalite yolculuğunda programlarımızın kalite güvence süreçlerini gösteren TYÇ logosunun alınmasında emeği geçen fakültemizin tüm akademik ve idari personeline ve öğrencilerimize teşekkürler. Bizleri kalite yolculuğuna çıkmak için cesaretlendiren ve her zaman destekleyen üniversitemiz Rektörü Sayın Prof. Dr. Erhan Tabakoğlu'na sonsuz Teşekkürlerimizi sunarız.
Hepimize hayırlı olsun.

Resim
Bu içerik 16.07.2024 tarihinde yayınlandı ve toplam 414 kez okundu.