Fakültemizde Kalite Eylem Planları ve Akreditasyon Çalışmaları ile İlgili Toplantı Düzenlendi

Fakültemizde 2021-2022 Eğitim Öğretim Yılı Bahar döneminin başladığı ilk haftada, 17.02.2022 tarihinde gerçekleştirilen bir toplantıda yeni yarıyılda “Kalite Eylem Planları” ve “Akreditasyon Çalışmaları” ile ilgili yapılacak faaliyetler ele alındı. Dekanımız Sayın Prof. Dr. Sevinç SAKARYA MADEN, Dekan Yardımcılarımız Doç. Dr. Levent VURAL ve Doç. Dr. Şahin DÜNDAR ve Fakültemiz Bölüm Başkanları ve Anabilim Dalı Başkanlarının katılımıyla gerçekleşen toplantıda ilk önce Eğitim Fakültesinde Kalite ve Akreditasyon çalışmalarında gelinen son nokta ve 2022 yılında Kalite ve Akreditasyon kapsamında alınması gereken önlemler üzerinde durulmuştur. Toplantıda ayrıca yeni yarıyılda eğitim ve öğretimin gerçekleştirilmesi konusunda yöneltilen sorular cevaplandırılmış, sorunlar üzerinde tartışılmıştır.

Bu içerik 18.02.2022 tarihinde yayınlandı ve toplam 313 kez okundu.