Fakültemizde Fiziki Mekan İyileştirme Toplantısı Gerçekleştirildi

5 Temmuz 2022 tarihinde Dekanımız Prof. Dr. Sevinç SAKARYA MADEN, Sağlık Kültür Spor Daire Başkan Vekili Öğretim Görevlisi Burak İŞÇİMEN, Yapı İşleri ve Teknik Daire Başkan Vekili Öğretim Görevlisi Mustafa Kemal BOZACI, Dekan Yardımcısı Doç. Dr. Levent VURAL, Güzel Sanatlar Eğitimi Bölüm Başkanı Doç. Dr. Aylin GÜRBÜZ, Güzel Sanatlar Eğitimi Anabilim Dalı Başkanı Doç. Dr. Figen GİRGİN, Özel Eğitim Bölümü öğretim üyesi Dr. Öğretim Üyesi Aynur GICI VATANSEVER ve Fakülte Sekreteri Esen ÜNLÜBAY Eğitim Fakültesi Dekanlık Binasında bir araya gelerek akreditasyon sürecinde olan programlar ile ilgili yapılması talep edilen işlerle ilgili bir görüşme gerçekleştirdiler. Daha sonra Fakültenin fiziki mekanlarını gezen ve yerinde keşif yapan heyet, Güzel Sanatlar Eğitim Binasındaki Özgün Baskı Atölyesine havalandırma sisteminin yapılması, Konferans Salonuna engelli rampası yapılması, Engelli Öğrenci Danışmanı  Dr. Öğr. Üyesi Aynur GICI VATANSEVER'in erişilebilirlik konusunda tespit ettiği eksikliklerin giderilmesi, Drama Sınıfının işlevine uygun hale getirilmesi, dış mekân ile ilgili peyzaj çalışmalarının yapılması, kantinin genişletilmesi ve Güzel Sanatlar Eğitimi Binasının iç mekânının boyanması gibi konularla ilgili kararlar aldı.
Bu içerik 06.07.2022 tarihinde yayınlandı ve toplam 345 kez okundu.