Fakültemizde Eğitimde Yapay Zeka Teknolojileri Semineri Gerçekleştirildi

5 Mart 2024 tarihinde  Fakültemiz Konferans Salonu’nda Bilgisayar ve Öğretim Teknolojileri Eğitimi Anabilim Dalı’nda görev yapan Dr. Öğr. Üyesi Hakan GÜLDAL tarafından, Doç. Dr. Kutay UZUN ve Arş. Gör. Rahim ŞENTÜRK’ün katkılarıyla “Eğitimde Yapay Zeka Teknolojileri Semineri” gerçekleştirildi.
Seminerde Dr. Öğr. Üyesi Hakan GÜLDAL öğrencilere yapay zekanın günlük hayatta ve endüstrideki çeşitli uygulamaları anlatarak bu alanda kariyer yapma fırsatları hakkında bilgi verdi. Katılımcılar, yapay zekanın gelecekteki potansiyel ektilerini ve toplum üzerindeki olası etkilerini de tartışma fırsatı buldular. Öğrenciler, seminerde edindikleri bilgilerle yapay zeka alanında daha fazla araştırma yapma ve bu alanda kendilerini geliştirme konusunda motive oldular. Yapay zeka gibi önemli ve gelecek odaklı konuları ele alarak onların teknoloji dünyasında daha donanımlı olmalarını sağlayarak seminer tamamlandı.
Bu içerik 06.03.2024 tarihinde yayınlandı ve toplam 123 kez okundu.