Fakültemizde Bilim Şenliği

Fakültemizin Matematik ve Fen Bilimleri Eğitimi Bölümü,  Fen bilgisi ve İlköğretim  Matematik öğretmenliği  ile Sosyal Bilgiler Eğitimi Anabilim Dalı öğretmen adaylarının katılımı ile 18 mayıs 2022 günü saat 10:00 ile 16:00 arası Bilim şenliği düzenlendi. Bilimi öğretirken eğlendirmek ve sevdirmek amacı ile yapılan şenliğe Edirne’nin ilk ve  ortaokul öğrencilerinden yoğun katılım sağlandı. Bilim şenliğinin açılışına katılan fakültemizin  dekanı Prof. Dr. Sevinç Sakarya Maden, bu tür etkinliklerin hem öğrencilerimizin deneyim kazanması hemde milli eğitim kurumlarında öğrenim gören öğrenciler açısından önemi vurgulamıştır. Dışarıdan katılan öğrencilerin gösterdiği ilgi dikkat çekerken kendilerinin de uygulama fırsatı buldukları için memnuniyetlerini belirtmişlerdir.
Bu içerik 16.06.2022 tarihinde yayınlandı ve toplam 254 kez okundu.