Fakültemizde Akreditasyon Çalışmaları Kapsamında ÖDR Revizyonları Toplantısı Düzenlendi

01 Eylül 2022 tarihinde Fakültemiz program akreditasyonu için başvuran birimlerin başkanları ve öğretim elemanları ile  Dekanımız Prof. Dr. Sevinç SAKARYA MADEN’in başkanlığında, Dekan Yardımcıları Doç. Dr. Levent VURAL ve Doç. Dr. Şahin DÜNDAR’ın da katılımıyla bir toplantı gerçekleştirildi. Açılış konuşmasını dekanımız Prof. Dr. Sevinç SAKARYA MADEN’in yaptığı toplantıda; 2022 yılında akreditasyon için başvuran programlardan Ön Değerlendirme Raporu (ÖDR) başarılı bulunan ve revizyon alan programların deneyimleri üzerinden bilgilendirmeler yapıldı. Daha sonra Fakültemiz akreditasyon koordinatörü Prof. Dr. İbrahim COŞKUN, revizyon alan bir programın raporu üzerinden, rapor hazırlama sürecinde dikkat edilmesi ve vurgulanması gereken hususlarla ilgili bir sunum gerçekleştirdi. Toplantı, soru-cevap bölümünün ardından sona ermiştir.
Bu içerik 13.09.2022 tarihinde yayınlandı ve toplam 322 kez okundu.