Fakültemizde Akreditasyon Çalışmaları Kapsamında Bologna Toplantısı Düzenlendi

Program Akreditasyonu için başvuran birimlerin ders tanıtım formları ile ilgili güncellemelerin yapılabilmesi için 6 Temmuz 2022 tarihinde Dekanımız Prof. Dr. Sevinç SAKARYA MADEN’in başkanlığında, Dekan Yardımcısı Doç. Dr. Levent VURAL’ın da katılımı ile Fakültemiz Anabilim Dalı Bologna Sorumları ile bir toplantı gerçekleştirildi. Toplantıda Eğitim Fakültesi kurumsal web sayfasındaki “Bologna Süreçleri Butonu” ile ilgili yapılacaklar, Trakya Üniversitesi Eğitim Öğretim Bilgi Sisteminde 2021-2022 eğitim-öğretim yılındaki dersler ile ilgili yapılacak olan işler ve 2022-2023 eğitim-öğretim yılındaki dersler ile ilgili yapılacak güncellemeler ile ilgili bir yol haritası belirlendi. Bologna Sorumlularına ayrıca birer adet Ders Tanıtım Formu Düzenleme Rehberi verilerek önümüzdeki yılda Ders Tanıtım Formlarının nasıl düzenleneceği konusunda bilgi verildi.
Bu içerik 07.07.2022 tarihinde yayınlandı ve toplam 410 kez okundu.