Fakültemizde Afet Farkındalığı Semineri gerçekleştirildi

Üniversitemiz Eğitim Fakültesi Yabancı Diller Eğitimi Anabilim Dalı Almanca Öğretmenliği Programında “Topluma Hizmet Uygulamaları” dersi kapsamında MEB AKUB lideri ve AFAD personelleri ile afet farkındalığı dizi seminerleri gerçekleştirilmiştir. Bu dizi seminerlerinden sonra uygulamalı olarak ilkyardım, afet durumlarında arama, kurtarma vb. çalışmalarında kullanılan alet, cihaz ve benzeri ekipmanların tanıtımı, kullanılması ve sınırlı da olsa tatbikat gibi etkinliklere devam edilecektir. Alman Dili Eğitimi Anabilim Dalı öğretim üyeleri ve ders sorumluları olan Öğr. Gör. Dr. Coşkun Doğan ve Prof. Dr. Hikmet Asutay’ın öncülük ve sorumluluklarında Almanca Öğretmenliği üçüncü sınıf öğrencilerine Edirne MEB AKUB lideri Serhat Üretmen, AFAD kurumu yetkilileri Şeyda Bozdağ ve yardımcısı tarafından “Afet Farkındalığı” semineri gerçekleştirildi.
Bu içerik 27.03.2024 tarihinde yayınlandı ve toplam 154 kez okundu.