Fakültemizde 2022-2023 Akreditasyon Değerlendirme Dönemi ile İlgili Hazırlık Toplantısı Düzenlendi

22 Şubat 2022 tarihinde Fakültemiz Mehmet Akif Ersoy Eğitim Binası Konferans Salonunda Dekanımız Prof. Dr. Sevinç SAKARYA MADEN, Dekan Yardımcılarımız Doç. Dr. Şahin DÜNDAR ve Doç. Dr. Levent VURAL, Fakülte Akreditasyon Koordinatörü Doç. Dr. Musa ULUDAĞ, birer konuşma yapan Prof. Dr. Eylem BAYIR ve Prof. Dr. Hikmet ASUTAY'ın yanı sıra Fakültemiz Bölüm Başkanları ve Anabilim Dalı Başkanları ile 2022-2023 değerlendirme döneminde değerlendirilmeye tabi tutulmak üzere akreditasyon başvurusunda bulunan anabilim dalı öğretim elemanlarının katılımı ile akreditasyon sürecine hazırlık maiyetinde bir toplantı düzenlendi. Toplantının başlangıcında Dekanımız Sayın Prof. Dr. Sevinç SAKARYA MADEN bir açılış konuşması yaparak fakültemizdeki kalite ve akreditasyon süreçleri hakkında kısa bilgi vererek 2022 yılının Ocak ayında 2 program ile ara değerlendirme, 3 program ile yeniden genel değerlendirme ve 3 program ile ilk defa genel değerlendirme için toplam 8 eğitim programı ile Öğretmenlik Eğitim Programları Değerlendirme ve Akreditasyon Derneği'ne (EPDAD) başvuru yapıldığı bilgisini verdi. Daha sonra,  Fakültemiz Akreditasyon Koordinatörü Doç. Dr. Musa ULUDAĞ süreçteki önemli tarihlere ve yapılması gereken faaliyetlere değindi. Fen Bilgisi ve Matematik Eğitimi Bölüm Başkanı Prof. Dr. Eylem BAYIR ise akreditasyon sürecini bir bölüm başkanı olarak nasıl yönettiğini anlatarak öz değerlendirme raporunun nasıl hazırlanması gerektiğini örnekler ile gösterdi. Toplantı Yabancı Diller Eğitimi Bölümü Alman Dili Eğitimi Anabilim Dalı Başkanı Prof. Dr. Hikmet ASUTAY’ın akreditasyon projesinin nasıl hazırlanması, yürütülmesi ve sonuçlandırılması gerektiği üzerine vermiş olduğu bilgiler ile sona erdi.
Bu içerik 23.02.2022 tarihinde yayınlandı ve toplam 752 kez okundu.