Fakültemizde 12 Mart İstiklal Marşı’nın Kabulü ve Mehmet Akif Ersoy’u Anma Programı Gerçekleştirildi

Fakültemizin 12 Mart Ä°stiklal Marşı’nın Kabulü ve Mehmet Akif ERSOY’U Anma Programı  12.03.2020'de saat 13:30'da Rektörümüz sayın Prof. Dr. Erhan TABAKOÄžLU, öÄŸretim elemanları ve öÄŸrencilerin katılımı ile EÄŸitim Fakültesi fuaye salonunda Mehmet Akif ERSOY köÅŸesinin açılış töreni ile baÅŸladı. Mehmet Akif ERSOY portresini yapan ÖÄŸretim Görevlisi Shahin MAMMADOV'a Rektörümüz Prof. Dr. Erhan TABAKOÄžLU’nun TeÅŸekkür Belgesini takdim etmesinden sonra anma programı Mehmet Akif Ersoy Konferans Salonunda devam etti. Anma programı Saygı DuruÅŸu ve Ä°stiklal Marşı'nın okunmasıyla baÅŸladı. Ä°çeriÄŸi Özel EÄŸitim Bölümü BaÅŸkanı Dr. ÖÄŸr. Üyesi Mehmet YAVUZ ve Özel EÄŸitim Bölümü öÄŸrencileri tarafından hazırlanan program Özel EÄŸitim ÖÄŸretmenliÄŸi bölümü 3. sınıf öÄŸrencisi Feryal SEMERCÄ°'nin sunumuyla, Özel EÄŸitim ÖÄŸretmenliÄŸi bölümü 2. sınıf öÄŸrencisi Ä°rem ARACI Birlik ÅŸiirini,  Ä°ngilizce ÖÄŸretmenliÄŸi Bölümü 2. sınıf öÄŸrencisi YeÅŸim Candan ARSLAN Bayrak ÅŸiirini, Özel EÄŸitim ÖÄŸretmenliÄŸi bölümü 3. sınıf öÄŸrencisi Alper ÖZEN Çanakkale  Åžehitlerine ÅŸiirini, Özel EÄŸitim ÖÄŸretmenliÄŸi bölümü 2. sınıf öÄŸrencisi Hasan Enes GÖKSU Sakarya ÅŸiirini okurken onlara Müzik ÖÄŸretmenliÄŸi bölümü 3. sınıf öÄŸrencileri Ezgi KAMAR ve Aganiftulla MEMMEDLÄ° eÅŸlik etti. Daha sonra  Trakya Üniversitesi Edebiyat Fakültesi Türk Dili ve Edebiyatı Bölümünden Prof. Dr. Ahmet GÜNÅžEN Ä°stiklal Marşı'nın kabulünün tarihsel akışı ve Türk Edebiyatındaki yeri üzerine bir sunum gerçekleÅŸtirdi. Program Dekanımız Prof. Dr. Sevinç SAKARYA MADEN'in günün anısına Prof. Dr. Ahmet GÜNÅžEN'e teÅŸekkür belgesi takdimiyle son buldu.
Bu içerik 13.03.2020 tarihinde yayınlandı ve toplam 949 kez okundu.