Fakültemiz YÖK Sanal Fuarı'nda Yerini Aldı

Yükseköğretim Kurulu (YÖK) tarafından "Üniversiteni Keşfet" sloganıyla düzenlenen YÖK Sanal Fuarı'na Fakültemiz de katıldı. Eğitim Fakültesi Dekan Yardımcısı Doç. Dr. Levent VURAL 5 Ağustos 2020 tarihinde saat 15.00'de bir sunum eşliğinde üniversitenin sosyal, kültürel ve eğitsel imkânlarına değinerek fakültemizi ve bölümlerimizi zoom uygulaması üzerinden tanıttı ve oturuma katılan öğrencilerin sorularını Dekan Yardımcısı Doç. Dr. Musa ULUDAĞ ile birlikte cevaplandırdı. Doç. Dr. VURAL üniversite adaylarını bir tarih ve medeniyet beşiği olan Edirne’ye ve Fakültemiz lisans programlarına kayıt yaptırmaya davet etti.

Dünyada yaşanan Kovid-19 nedeniyle bu sene ilk defa gerçekleştirilen YÖK Sanal Fuarı ile YKS sınav sonuçlarının açıklanmasının ardından tercih dönemine giren öğrenciler, tercih edeceği üniversiteyi ve bölümleri ilgili üniversitelere ve illere gitmeden dijital ortamda daha yakından tanıma imkânı buldular.

Üniversite adayları 7 Ağustos 2020 tarihine kadar 09.00-17.00 saatleri arasında YÖK Sanal Fuarı'nın 8'inci salonunda Trakya Üniversitesi'nin standında üniversitenin tanıtım afişine ve broşürlerine, tanıtım filmlerine ve fotoğraflarına ulaşabilir ve üniversite temsilcileri ile çevrimiçi irtibat kurabilirler.
Ek Resimler
Bu içerik 05.08.2020 tarihinde yayınlandı ve toplam 573 kez okundu.