Fakültemiz ve Edirne İl Milli Eğitim Müdürlüğü İş Birliği Toplantısı

Fakültemiz ve Edirne İl Milli Eğitim Müdürlüğü arasında yürütülen iş birliği çalışmaları çerçevesinde, 2021-2022 Eğitim Öğretim yılında yapılacak çalışmaların programlanması amacıyla Fakültemiz konferans salonunda 1 Ekim 2021'de bir toplantı gerçekleştirildi.

Toplantıda Dekanımız sayın Prof. Dr. Sevinç SAKARYA MADEN yürütülen iş birliğinden duyduğu memnuniyeti ve yeni yılda yapılacak etkinliklerin kalitesini artırmaya yönelik önerilerini paylaşmıştır. Edirne İl Milli Eğitim Müdürü sayın Dr. Önder ARPACI ise Fakültemiz ve Edirne İl Milli Eğitim Müdürlüğü arasında yapılan iş birliği kapsamında 2020-2021 Eğitim Öğretim yılında 3260  öğretmen, 1854 çocuk, 720 yönetici ve 1685 velinin eğitim aldığını belirtmiştir. 2021-2022 Eğitim Öğretim yılında ise önceki dönemde yapılan çalışmaların devam ettirilmesinin yanında Edirne Bilimsel Araştırma Paylaşım Günleri ve Edirne Bilim Olimpiyatları Projelerinin de hayata geçirilmesi için yapılacak çalışmalar hakkında bilgi vermiştir.
Bu içerik 05.10.2021 tarihinde yayınlandı ve toplam 384 kez okundu.