Fakültemiz ve Edirne İl Milli Eğitim Müdürlüğü İş Birliği Çalışmalarını Değerlendirme Toplantısı Yapıldı

Trakya Üniversitesi Eğitim Fakültesi ve Edirne İl Milli Eğitim Müdürlüğü arasındaki iş birliği protokolü kapsamında 2020-2021 eğitim öğretim yılında gerçekleştirilen iş birliği çalışmalarını değerlendirme toplantısı yapıldı.

30 Haziran 2021 tarihinde Trakya Üniversitesi Eğitim Fakültesi Konferans salonunda Fakültemiz Dekanı Prof. Dr. Sevinç SAKARYA MADEN, Dekan Yardımcıları Doç. Dr. Levent VURAL ve Doç. Dr. Şahin DÜNDAR ve Edirne İl Milli Eğitim Müdürü Dr. Önder ARPACI, Proje Ekibi ve çok sayıda Eğitim Fakültesi öğretim elemanının katılımı ile Trakya Üniversitesi Eğitim Fakültesi ve Edirne İl Milli Eğitim Müdürlüğünün İş Birliği Protokolü kapsamında 2020-2021 eğitim öğretim yılında yapılan iş birliği çalışmalarını değerlendirmek üzere bir toplantı gerçekleştirildi. Eğitim Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Sevinç SAKARYA MADEN açılış konuşmasında Edirne İl Milli Eğitim Müdürlüğü ve Trakya Üniversitesi Eğitim Fakültesi İş Birliği Protokolü Kapsamında bir taraftan 2020-2021 eğitim öğretim yılında Eğitim Fakültesinde bulunan 13 programda kayıtlı güz döneminde 561 öğrenci ve bahar döneminde 768 öğrenci olmak üzere toplam 1329 öğrencinin Edirne ili içinde bulunan okulların çevrim içi derslerine katılarak Öğretmenlik Uygulaması, Okul Deneyimi, Kurum Deneyimi, Özel Eğitim Kurumlarında Gözlem gibi dersler kapsamında gözlem ve uygulama yaptıklarını, öte yandan Eğitim Fakültesi öğretim elemanlarının “Ulusal Öğretmenler Arası Yenilikçi Öğretim Materyalleri Edirne Tasarım Yarışması”nda Jüri Üyeliği görevini üstlendiğini ve her yıl olduğu gibi bu yıl da Yönetici, Veli, Öğrenci ve Öğretmen akademilerinde yüz yüze ve çevrim içi seminerler verdikleri veya çalıştaylar düzenlediklerini anlattı ve toplantının protokol kapsamında gerçekleştirilen iş birliği çalışmalarının değerlendirilmesi amacını güttüğünü belirtti. Prof. Dr. Sevinç SAKARYA MADEN Güz döneminde 133 bahar döneminde 158 grup olmak üzere toplam 291 öğrenci grubuna güz döneminde 83, bahar döneminde ise 97 öğretim elemanının danışmanlık yaptığını, okullarda ise her grup için bir uygulama öğretmeninin atandığını ve her okulun bir koordinatörünün olduğunu, Eğitim Fakültesinde ise Öğretmenlik Uygulaması ve Okul Deneyimi derslerinin Fakülte Koordinatörü Dekan Yardımcısı Doç. Dr. Levent VURAL tarafından koordine edildiğini ve bunun yanı sıra her akademik birimin ayrıca birer koordinatörünün olduğunu anlattı ve bu derslerin planlanması ve yürütülmesinde emeği geçen herkese teşekkür etti.

Prof. Dr. Sevinç SAKARYA MADEN Öğretmenlik Uygulaması, Okul Deneyimi, Kurum Deneyimi ve Özel Eğitim Kurumlarında Gözlem ve Uygulama dersleri kapsamındaki uygulamaların COVİD-19 salgını nedeniyle çevrim içi yapılması sürecinde kolaylıklar sağlayan ve her konuda destek olan Edirne İl Milli eğitim Müdürlüğünde çalışanlara, başta Edirne İl Milli Eğitim Müdürü Dr. Önder ARPACI olmak üzere tüm müdür yardımcılarına, okul koordinatörlerine ve uygulama öğretmenlerine teşekkür etti. Prof. Dr. MADEN ayrıca Yönetici, Veli, Öğrenci ve Öğretmen Akademilerinde seminer veren, webinar ve çalıştay düzenleyen ve “Ulusal Öğretmenler Arası Yenilikçi Öğretim Materyalleri Edirne Tasarım Yarışması”nda Jüri Üyeliği görevini üstlenmiş olan öğretim elemanlarını tebrik ederek, başarılarının daim olmasını diledi.

Toplantı Edirne İl Milli Eğitim Müdürü Sayın Dr. Önder ARPACI’nın bir sunumu ile devam etti.
Sunum için TIKLAYINIZ.

Toplantı, Dr. Önder ARPACI’nın Yönetici, Veli, Öğrenci ve Öğretmen Akademilerinde seminer veren, çalıştay ve webinar düzenleyen ve “Ulusal Öğretmenler Arası Yenilikçi Öğretim Materyalleri Edirne Tasarım Yarışması”nda Jüri Üyeliği görevini üstlenmiş olan öğretim elemanlarımıza birer Teşekkür Belgesi takdim etmesiyle sona erdi.

TEŞEKKÜR BELGESİ ALAN ÖĞRETİM ELEMANLARI:

Yönetici, Veli, Öğrenci ve Öğretmen Akademileri

Matematik Eğitimi Anabilim Dalı

Öğretim Üyesi Alper ASLAN

Trakya Üniversitesi Eğitim Fakültesi

Rektörlük Yabancı Diller Bölüm Bşk.

Ar. Gör. Erhan VATANSEVER

Sosyal Bilgiler Eğitimi Anabilim Dalı

Bu içerik 02.07.2021 tarihinde yayınlandı ve toplam 821 kez okundu.