Fakültemiz ve Edirne Halk Eğitim Merkezi ile yetişkin engelli bireylere ilişkin toplantı

12.02.2024 tarihinde Edirne Özel Yürekler Halk Eğitim Merkezinde Saat 11.00'da yetişkin engelli bireylere ilişkin toplantı düzenlenmiştir. Düzenlenen toplantı 07.02.2024 tarihinde Fakültemiz Dekanlığı Toplantı salonunda Edirne Özel Eğitim ve Rehabilitasyon Merkezleri ile ilgili işbirliği ve eğitimler yapılması konulu toplantının devamı niteliğinde olmuştur. Toplantıya Edirne Halk Eğitim Merkezi Müdürü İlhan DİNÇ ve Dekan Yardımıcımız Dr. Öğr. Üyesi Erhan VATANSEVER başkanlığında Prof. Dr. Yeşim FAZLIOĞLU, Prof. Dr. Emine AHMETOĞLU, Doç. Dr. Mehmet YAVUZ, Dr. Öğr. Üyesi Dilber TEZEL, Dr. Öğr. Üyesi Selmin ÇUHADAR, Dr. Öğr. Üyesi Feyza Nazan GÜNDÜZ, , Dr. Öğr. Üyesi Yakup BURAK, Dr. Öğr. Üyesi Aynur GICI VATANSEVER, Arş. Gör. Dr. Mehmet Oğuz GÜNŞEN, Arş. Gör. Dr. Zekiye Hande YILMAZ, Arş. Gör. Damla ÇETİN, Arş. Gör. Sefa Sanem Polat ZAFER, Arş. Gör. Buse BAĞIŞLAYAN, Evrim ÖRS ve Emel İŞLER katılmıştır.
Bu içerik 20.02.2024 tarihinde yayınlandı ve toplam 143 kez okundu.