Fakültemiz Stratejik Plan Birim Çalışma Grubu Toplantısı Gerçekleştirildi

26.12.2023 tarihinde Dekanımız Sayın Prof. Dr. Sevinç SAKARYA MADEN’in başkanlığında, Dekan Yardımcıları Dr. Öğretim Üyesi Sertaç ARABACIOĞLU ve Dr. Öğretim Üyesi Erhan VATANSEVER ve komisyon üyesi akademik ve idari personelin katılımları ile Stratejik Plan Birim Çalışma Grubu toplandı. Trakya Üniversitesi Eğitim Fakültesi Dekanlık binasında gerçekleşen toplantıda ilk önce Doç. Dr. Şahin DÜNDAR 2022 yılında hazırlanan Birim Stratejik Planı tanıtarak Yıl Sonu İzleme Raporu’nun nasıl hazırlanabileceği konusunda bilgiler verdi. Rektörlükten gelen istek doğrultusunda hazırlanan raporda:

  1. Stratejik Planın mevzuat analizi ve paydaşların belirlenmesi, akademik faaliyet ve yükseköğretim sektör analizleri, vizyon misyon ve değerlerin tespiti ve hedef kartlarının oluşturulması olacak şekilde 4 aşamada hazırlandığı,

  2. Bu hazırlık süresince Stratejik Plan Birimi Çalışma Grubu’nun düzenli toplandığı ve oluşturulan plana şekil verdiği,

  3. Bu doğrultuda amaç ve hedeflerin, ve bu hedeflere ulaşmak için gereken somut performans göstergelerinin belirlendiği ifade edildi.

Genel bilgilendirme yapıldıktan sonra Stratejik Plan Yıl Sonu İzleme Raporunun hazırlanabilmesi için atılması gereken adımlar üzerinde duruldu ve 2023 verilerinin sağlıklı bir biçimde toplanabilmesi için birimlere yazı yazılması ve raporda öngörülen hedeflerden erişilemeyenler için komisyonun toplanıp, hedeflere ulaşılamamasının gerekçelerinin yazılı biçimde belirtilmesine karar verildi.

Dekanımız Prof. Dr. Sevinç SAKARYA MADEN’ın pek çok tespit ve bilgi paylaşımı yapılan toplantıya katılımlarından ötürü birim üyelerine teşekkür etmesinin ardından toplantı sonlandırdı.

Ek Resimler
Bu içerik 28.12.2023 tarihinde yayınlandı ve toplam 325 kez okundu.