Fakültemiz Sosyal Bilgiler Öğretmenliği Anabilim Dalı Öğrencileri TÜBİTAK Etkinliklerinde

Fakültemiz Sosyal Bilgiler Öğretmenliği Anabilim Dalı öğrencileri, Gizem KARABULUT ve Çağla ÇEVİK; Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesi tarafından düzenlenen, TÜBİTAK 2237- A Bilimsel Eğitim Etkinlikleri Desteği Programı kapsamında Sosyal Bilgiler Öğretmenliği lisans programı öğrencilerine yönelik düzenlenen 2209-A Üniversite Öğrencileri Yurt İçi Araştırma Projeleri eğitimine katılarak Fakültemizi başarı ile temsil etmişlerdir.

Öğretmen adaylarımız, 27-30 Mayıs 2021 tarihleri arasında verilen bu 4 günlük yoğunlaştırılmış faaliyet boyunca, etkinliğin katılımcıları olarak; hem bilimsel araştırma yapma ve yönetme süreciyle ilgili kuramsal bir eğitim aldılar, hem de bilim kurulu üyesi/danışman olarak etkinlikte görevli alanında uzman öğretim üyeleri rehberliğinde sosyal bilgilerin konu alanları ile ilgili proje önerisi hazırlama çalışması yaparak, önerilerini etkinliğin sonunda öğretim üyelerine sunmuşlardır.

ÖĞRETEMEN ADAYLARIMIZI TEBRİK EDER BAŞARILARININ DEVAMINI DİLERİZ
Bu içerik 18.06.2021 tarihinde yayınlandı ve toplam 469 kez okundu.