Fakültemiz Öğretmenlik Programlarının Geliştirilmesine Yönelik Toplantı Gerçekleştirildi

Yükseköğretim Kurulu'nun (YÖK) öğretmenlik programlarının belirlenmesinde üniversitelerin ve fakültelerin yetkili kurullarına yetki devri ile birlikte Fakültemizde program geliştirme çalışmaları kapsamında bir toplantı gerçekleştirildi. Dekanımız Prof. Dr. Sevinç SAKARYA MADEN ve dekan yardımcımız Doç. Dr. Levent VURAL başkanlığında gerçekleştirilen toplantıya öğretmenlik meslek bilgisi ve genel kültür ders koordinatörleri ile anabilim dallarından alan eğitim derslerinin geliştirilmesi kapsamında görevlendirirlen öğretim elemanları yer aldı. Toplantıda öğretmenlik programlarının geliştirilmesikapsamında temel ilkeler ile sürecin işleyişine yönelik genel esaslar ele alındı.
Bu içerik 05.04.2021 tarihinde yayınlandı ve toplam 296 kez okundu.