Fakültemiz Öğretim Elemanları EPDAD Çalıştayı’na Katıldı

Fakültemiz Akreditasyon Koordinatörü Prof. Dr. İbrahim Coşkun başkanlığında; 2022-2023 döneminde başvurusu olan; Resim-İş Öğretmenliği, Almanca Öğretmenliği, Okulöncesi Öğretmenliği, Özel Eğitim Öğretmenliği, Rehberlik ve Psikolojik Danışmanlık Öğretmenliği ve Matematik Öğretmenliği programlarıyla katılım sağlandı.  Çalıştaya öğretim elemanlarımızdan sırasıyla; Doç. Dr. Figen GİRGİN, Dr. Öğr. Üyesi Selma AKOL GÖKTAŞ, Ar. Gör. Rahim ŞENTÜRK, Ar. Gör. Binnur ARABACI, Dr. Öğr. Üyesi Ezgi AKŞİN YAVUZ, Dr. Öğr. Üyesi Mehmet YAVUZ, Ar. Gör. Dr. Veli Emre KURTÇA, Öğr. Gör. Levent GÖLLER ve Ar. Gör. Sefa UYANIK programlarını temsilen katılmışlardır.
2022-2023 Değerlendirme Döneminde akreditasyon süreci devam eden öğretmenlik eğitimi lisans programlarının sorumluları, Fakülte ve programların değerlendirme hazırlıkları ve Öz Değerlendirme Raporları konularında bilgilendirilmek amacıyla 17 Haziran 2022 Cuma günü Öğretmen Eğitimi ve Akreditasyon Kongresi kapsamında (ITEAC-2022) Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi’nde gerçekleştirilen Akreditasyon Hazırlık Eğitimi Çalıştayı’na katılmıştır.
Bu içerik 21.06.2022 tarihinde yayınlandı ve toplam 407 kez okundu.