Fakültemiz Öğrencilerine 7 Gün 24 Saat İdareye Ulaşma Fırsatı Sunuldu

Sevgili öğrencilerimiz,

Trakya Üniversitesi Eğitim Fakültesi olarak sizlere sunduğumuz hizmetin kalitesinde iyileştirmeler yapabilmek için görüşlerinizi bizle paylaşmanız kurumumuz için çok önemlidir.

Bu bağlamda Dekan-Öğrenci Buluşmaları gerçekleştirerek yüz yüze dilek, talep ve şikayetlerinizi doğrudan ilgililere iletmenizi sağlıyoruz. Öte yandan anket ve çalıştaylar aracılığı ile çeşitli konularda görüşlerinizi alarak sizden topladığımız bilgileri ve verileri yönetsel süreçlere yansıtıyoruz. Sorunlara ivedi çözüm bulmaya çalışıyoruz. Ayrıca Fakültemizde her binada şikayet kutularımız var. Fakülte Öğrenci Temsilcimiz veya Sınıf Temsilcileri aracılığı ile her türlü isteğinizi bizlere ulaştırabilirsiniz. Gerek Fakülte gerekse Trakya Üniversitesi web sayfalarında “Öneri ve Şikayet” butonları bulunmaktadır.

Şimdi size yep yeni bir hizmet sunuyoruz. Eğitim Fakültesi idaresiyle 7 gün 24 saat kullanıma açık olan bir buton üzerinden temas kurmak ve dilek, öneri, şikayet, itiraz konulu mesajlarınızı iletmek için Trakya Üniversitesi Eğitim Fakültesi Öğrenci Öneri/Şikayet Formu'nu kullanabilirsiniz.

Bu formu kullanarak göndereceğiniz mesajların değerlendirilme periyodu 1 aydır. Bir ay boyunca biriken mesajlarınız; o ayın son gününde dekan ve dekan yardımcılarınca topluca değerlendirilecektir.

Daha acil olduğunu düşündüğünüz meseleler için öğrenci danışmanları ile irtibat kurabileceğinizi yahut dekanlığa dilekçe bırakabileceğinizi hatırlatırız.

Trakya Üniversitesi Eğitim Fakültesi Öğrenci Öneri/Şikayet Formu için TIKLAYINIZ.
Bu içerik 27.11.2022 tarihinde yayınlandı ve toplam 546 kez okundu.