Fakültemiz ile Plovdiv Academy of Music Dans And Fıne Arts Üniversitesi Arasında Erasmus Toplantısı

8 Mart 2023 tarihinde Dekanımız Prof. Dr. Sevinç MADEN, Fakültemiz Erasmus Koordinatörü Prof. Dr. Mukadder SEYHAN YÜCEL, Fakültemiz Güzel Sanatlar Eğitimi Bölümü Bölüm Başkanı ve Bölüm Erasmus Koordinatörü Prof. Dr. Aylin GÜRBÜZ, Fakültemiz Müzik Eğitimi Anabilim Dalı Başkanı Dr. Öğr. Üyesi Osman MUSAOĞLU, Müzik Eğitimi Anabilim Dalı Öğretim Üyesi Dr. Öğr. Üyesi Gül SAKARYA ve Güzel Sanatlar Fakültesi öğretim üyesi Doç. Dr. Ayhan ÇETİN’in katılımı ile Bulgaristan’ın Plovdiv kentinden ACADEMY OF MUSIC DANS AND FINE ARTS üniversitesinden ziyaretimize gelen Rektör Yardımcısı Assoc. Prof. Tsvetanka Kolovska PhD. ile bir toplantı gerçekleştirildi. Toplantıda ACADEMY OF MUSİC DANS AND FINE ARTS (Plovdiv) üniversitesi ile Trakya Üniversitesi Eğitim Fakültesi Güzel Sanatlar Bölümü lisans programı öğrenci ve akademik personelinin Erasmus Plus programı kapsamında değişim süreci hususunda bir yol haritası belirlendi.
Bu içerik 09.03.2023 tarihinde yayınlandı ve toplam 194 kez okundu.