Fakültemiz Fen Bilgisi Eğitimi Anabilim Dalı ve İngiliz Dili ve Eğitimi Anabilim Dalı TYÇ Logosu Almaya Hak Kazanmıştır

9 Mayıs 2024 tarihinde yapılan 45’inci Türkiye Yeterlilikler Çerçevesi (TYÇ) Kurulu toplantısında Fakültemiz Fen Bilgisi Öğretmenliği ve İngilizce Öğretmenliği programlarının, Yükseköğretim Mezuniyet Belgelerinde Türkiye Yeterlilikler Çerçevesi (TYÇ) Logosunun Kullanılmasına İlişkin Usul ve Esasların 7’inci maddesinde belirtilen ölçütleri sağladığı için diplama eklerinde, transkript ve mezun belgelerinde TYÇ Logosu kullanılması uygun bulunmuştur.
Fen Bilgisi Eğitimi Anabilim Dalı öğretim elemanlarını ve Fen Bilgisi Öğretmenliği lisans programlarında kayıtlı öğrencilerimizi ve İngiliz Dili ve Eğitimi Anabilim Dalı öğretim elemanlarını ve İngilizce Öğretmenliği lisans programlarında kayıtlı öğrencilerimizi tebrik ederiz.

Dekanlık

Bu içerik 05.06.2024 tarihinde yayınlandı ve toplam 116 kez okundu.