Fakültemiz Anketler ve Mezun İzleme Komisyonu Alt Kurulu Yıl Sonu Durum Değerlendirme ve Yeni Yıl Planlama Toplantısı Gerçekleştirildi

Fakültemiz Anketler ve Mezun İzleme Komisyonu Alt Kurulu, Eğitim Fakültesi Dede Korkut Amfisinde 15 Aralık 2021 tarihinde gerçekleştirilen toplantıda yıl sonu durum değerlendirmesi ve yeni yıl planlaması için toplantı gerçekleştirdi. Toplantıda Fakülte Dekanı Prof. Dr. Sevinç MADEN yapılan çalışmalar için kurula teşekkür edip gelecek yıl kuruldan beklentilerini, akreditasyon ve kalite süreçlerindeki hedeflerini kurulla paylaşıp yol haritası çizmiştir.

Alt Kurul Başkanı Dr. Öğr. Üyesi Mustafa ÖZKAN, Eğitim Fakültesinde kurulan, Alt Kurul bünyesinde yapılan çalışmaların sonuçlarını içeren web sayfasını tanıttı ve yıl boyunca yapılan anketlerin ve uygulanan çalışmaların sonuçlarını fakültemiz kriterleri doğrultusunda yorumladı. 2022 yılı için yapılacak anketlerin zamana göre planlamasını ve mezunlar için hazırlanan taslak fikirlerin uygulanabilirliği konularını anlattı.
Ek Resimler
Bu içerik 21.12.2021 tarihinde yayınlandı ve toplam 312 kez okundu.