Fakültemiz Anketler ve Mezun İzleme Komisyonu Alt Kurulu Toplantısı Gerçekleştirildi

Fakültemiz Anketler ve Mezun İzleme Komisyonu Alt Kurulu, akreditasyon süreçleri ve kalite politikası kapsamında uygulanan anketler ile ilgili 04.02.2021 tarihinde Eğitim Fakültesi Dekanlık binasında Şehit Nefize ÇETİN ÖZSOY konferans salonunda dönem sonu değerlendirme toplantısı gerçekleştirmiş ve bahar döneminde uygulanacak anketler ve mezun bilgi sistemi geliştirmek amacıyla yapılacak işler ile ilgili bir yol haritası belirlemiştir.

Toplantının açılış konuşmasında Eğitim Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Sevinç MADEN, anketlerin ve mezun bilgilerinin, akreditasyon süreçleri ve kalite politikasında paydaşların görüşünü almak bakımından önemini vurgulamış; devamında Alt Kurul Başkanı Dr. Öğr. Üyesi Mustafa ÖZKAN, uzaktan eğitim sürecinde Fakültemiz tarafından geliştirilen uzaktan eğitim anketlerinin istatiksel verilerini ve görsel tabloları paylaşarak analiz sunumu yapmıştır.
Bu içerik 05.02.2021 tarihinde yayınlandı ve toplam 397 kez okundu.