Fakültemiz Akreditasyon Komisyonu Toplandı

Fakültemiz Akreditasyon Komisyonu Üyeleri 5 Ocak 2022 tarihinde Dekanlık binasında toplanarak 2022-2023 döneminde yeni başvuruda bulunulacak olan programlar ile 2 ve 3 yıllığına akredite olmuş olan programların akreditasyon süreci ile ilgili yol haritasını belirlediler. Fakültemiz Dekanı Prof. Dr. Sevinç SAKARYA MADEN ilk önce 2019-2020 Değerlendirme Dönemi Akreditasyon Süreci hakkında bilgi vererek 2022-2023 Değerlendirme Dönemi Akreditasyon Süreci ile ilgili 2 ve 3 yıllığına akredite olan lisans programlarımız ve yeni başvuru yapılacak olan programlar ile ilgili neler yapılması gerektiğini anlattı. Daha sonra TÜ Eğitim Fakültesi Akreditasyon Koordinatörü Doç. Dr. Musa ULUDAĞ 2022-2023 döneminde akreditasyon başvurusu yapacak olan birimler için önemli olan tarihler  hakkında bilgi verdi. Matematik ve Fen Bilimleri Eğitimi Bölüm Başkanı Fen Bilgisi Eğitimi Anabilim Dalı Başkanı Prof. Dr. Eylem BAYIR ve Yabancı Diller Eğitimi Bölümü Bölüm Başkanı ve İngiliz Dili Eğitimi Anabilim Dalı Başkanı Prof. Dr. Muhlise COŞGUN ÖGEYİK’in yazılan İzleme Raporları hakkında bilgi vermesi üzerine Fen Bilgisi Öğretmenliği ve İngilizce Öğretmenliği Lisans Programı İzleme Raporlarını yeniden görüşmek üzere tekrar bir toplantı yapılmasına karar verildi. Toplantıda ayrıca yeni başvuru yapacak olan birimlere öz değerlendirme raporlarının hangi dokümanlar eşliğinde nasıl yazılacağı konusunda bir bilgilendirme toplantısı yapılması planlandı.
Bu içerik 13.01.2022 tarihinde yayınlandı ve toplam 466 kez okundu.