eTwinning Öğretmen Adayları Bilgilendirme Semineri Düzenlenecektir

Fen Bilgisi Eğitimi Anabilim Dalı olarak etwinning projelerine başvuruda bulunma, hazırlama ve sunmaya yönelik öğretmen adaylarımız için 24 Mayıs 2023'te online bir seminer düzenlenmiştir. Seminer Dr. Öğr. Üyesi Sertaç ARABACIOĞLU tarafından verilecektir. Muğla İl Milli Eğitim Müdürlüğü eTwinning proje sorumlusu Uzm. Semra AYATA da seminere destek verecektir.
(eTwinning, öğrencilerin projeler aracılığı ile birbirlerini tanımaları ve öğretmenlerin Avrupa’daki öğretmen topluluklarının bir parçası olmaları için fırsatlar sunar. Okulların etwinning kalite etiketi almalarının yoludur. Seminerde öğretmenlerin Avrupa okullarıyla kültür etkileşimi ve iletişimi sağlamalarının bir yolu olarak eTwinning projeleri hakkında tanıtım ve bilgilendirme yapılacaktır. Aynı zamanda European School Education Platforma https://school-education.ec.europa.eu/en kaydolma, projeler hazırlama ve sunma konusunda bilgilendirme ve iyi uygulama örnekleri paylaşılacaktır.)

Bu içerik 22.05.2023 tarihinde yayınlandı ve toplam 221 kez okundu.