ETSO İş Birliğinde “GREEN STEM MODEL FOR TEACHERS EDUCATION” Projesi Farkındalık ve Yaygınlaştırma Etkinliği

Trakya Üniversitesi Eğitim Fakültesi öğrencileri ve akademisyenleri, Avrupa Birliği tarafından desteklenen "GREEN STEM MODEL FOR TEACHERS’ EDUCATION" başlıklı proje kapsamında Edirne Ticaret ve Sanayi Odası iş birliği ile sembolik fidan dikim etkinliğine katılmışlardır. Edirne Orman İl Müdürlüğü ve ETSO Avrupa Birliği Bilgi Merkezi iş birliğinde gerçekleştirilen Avrupa Birliği Hatıra Ormanı fidan ekim töreniyle projenin ETSO iş birliğindeki yaygınlaştırma faaliyeti gerçekleştirilmiştir. Cumhuriyetimizin 100. Yılına özel hazırlanan proje görünürlükleri ile proje hakkında farkındalık yaratılması hedeflenmiştir.

Edirne’deki 10.000 Fidanlık Milli Ağaçlandırma Günü ağaç dikim etkinliğine Trakya Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Erhan Tabakoğlu, ETSO Yönetim Kurulu Başkanı Sezai Irmak, "GREEN STEM MODEL FOR TEACHERS’ EDUCATION" Proje Ekibi ve Fen Bilgisi Eğitimi Anabilim Dalı öğrencileri eşlik etmiştir.

Resim

Bu içerik 13.11.2023 tarihinde yayınlandı ve toplam 321 kez okundu.