Eski Kayıtlı Pedagojik Formasyon Öğrencileri için Duyuru

Trakya Üniversitesi Eğitim Fakültesi

Pedagojik Formasyon Eğitimi Sertifika Programı

Devam Alınmamış ve/veya Başarısız Olunan Dersler Hakkında  

 

Daha önceki yıllarda Trakya Üniversitesi Eğitim Fakültesi “Pedagojik Formasyon Eğitimi Sertifika Programı” kapsamında 1. ve 2. dönem açılan derslere devam etmemiş ve/veya devam alıp başarısız olan öğrencilerin dilekçe ile başvurmaları ve ücretlerini yatırmaları halinde (dersi ilk defa alacaklar için kredi başına 82,16 TL) sertifika programını tamamlayabilme olanağı sağlanacaktır. Sertifika tamamlama programında devam alınmamış dersler için akademik takvim daha sonra duyurulacaktır.

İlgili öğrenciler alttan alınacak olan derslere dilekçe ile başvurmaları ve ücretlerini yatırmaları koşuluyla (dersi ilk defa alanlar için kredi başına 82,16 TL) derse kayıt olacaklar ve daha sonra duyurusu yapılacak olan tarihlerde sınavlara girme hakkı kazanacaklardır.

Derse / derslere kayıt olmak isteyen öğrenciler ekteki dilekçe formunu (tıklayınız)  doldurup T.C Ziraat Bankası Eğitim Fakültesi Döner Sermaye Hesabı TR07 0001 0000 9732 0802 9151 08 numaralı İBAN numarasına yaptıkları ödemenin dekontunu, bu dilekçe formuna ekleyerek 18 Eylül 2020 tarihine kadar Trakya Üniversitesi Eğitim Fakültesi Dekanlığına elden veya harunusta@trakya.edu.tr mailine göndererek teslim etmelidirler.

 Notlar:

  1. Tüm dersler dönemi gözetilmeden belirlenen takvimde tamamlanacaktır.

  2. Öğrencilerimizin Covid-19 salgını sürecinden olumsuz etkilenmemesi için dersler uzaktan eğitim ile verilebilir.

  3. Devam şartını sağlamış öğrenciler daha sonra duyurulacak olan sınav takvimi doğrultusunda başarısız oldukları derslerin sınavlarına girebileceklerdir.

  4. Trakya Üniversitesi tarafından çeşitli nedenler ile derslerine devam edememiş veya devam şartını yerine getirmiş ancak sınavlarda başarısız olmuş öğrenciler için açılacak olan telafi niteliğindeki Pedagojik Formasyon Eğitim Sertifika Programını 31.12.2020 tarihine kadar tamamlayanlar sertifikalarını almaya hak kazanacaklardır.

  5. İlan edilen tarihe kadar (18 Eylül 2020) dilekçe vermeyen ve derslere devam etmek istediğini veya sınavlara girmek istediğini belirtmeyen veya daha sonra duyurusu yapılacak olan akademik takvim içerisinde programı tamamlamayan öğrenciler her türlü hakkından vaz geçmiş sayılacaktır. Bu sertifika tamamlama programı sonrasında başka bir program açılmayacaktır ve doğabilecek mağduriyetler ile ilgili sorumluluk Trakya Üniversitesi Eğitim Fakültesi’ne ait değildir.

Dersler ve toplam kredileri şu şekildedir: (Örneğin Sınıf Yönetimi dersini ilk defa alacak olan öğrenci 2 kredi olan ders için 2x82,16=164,32 TL yatırmalıdır. 2 ve 3. Tekrarlarda ödenecek tutarlar aşağıdaki tabloda görülmektedir.)


Resim

Bu içerik 01.09.2020 tarihinde yayınlandı ve toplam 816 kez okundu.