ESKİ KAYITLI FORMASYON (ÖĞRETMENLİK UYGULAMASI DERSİNDEN KALAN) ÖĞRENCİLER İÇİN ÖNEMLİ BİLGİLENDİRME

Öğretmenlik Uygulaması*
Dersinden başarısız olan öğrencilerin, dilekçe ile başvurmaları ve ücretlerini yatırmaları koşuluyla (kredi başına 82,16 TL)  aynı derslere yazılımları sağlanacaktır. Öğretmenlik Uygulaması Dersi sadece Edirne ilinde ve hafta içi gerçekleşebilir.

Ders yazılımında bulunmak isteyen öğrenciler ekteki istek formunu (tıklayınız)  doldurup

T.C Ziraat Bankası Eğitim Fakültesi Döner Sermaye Hesabı TR07 0001 0000 9732 0802 9151 08 numaralı İBAN numarasına yaptıkları ödemenin dekontunu bu (ders istek formu eklenmesi ) istek formuna ekleyerek 12 Şubat 2020 Çarşamba gününe kadar Trakya Üniversitesi Eğitim Fakültesi Dekanlığına elden veya harunusta@trakya.edu.tr mailine göndererek teslim etmelidirler.

Notlar:

1.  Dekontun açıklamalar kısmına öğrencinin T.C. Kimlik numarası ile Adı-Soyadı *Özellikle Öğretmenlik Uygulaması dersi bahar dönem gerçekleşeceğinden başvuru süresinin aşılmamasına özen gösterilmelidir. Bu ders için alan belirtme şartı da mevcuttur, örn. Biyoloji veya Matematik gibi)

Resim

Bu içerik 04.02.2020 tarihinde yayınlandı ve toplam 51 kez okundu.