EPDAD Ziyaret Ekibi Dört Öğretmenlik Eğitim Programımızı Değerlendirme Çalışmalarına Başladı

Eğitim Fakülteleri Öğretmenlik Eğitim Programları Değerlendirme ve Akreditasyon Derneği (EPDAD) tarafından görevlendirilen Prof. Dr. Hayati AKYOL başkanlığındaki ziyaret ekibi akreditasyon için başvuruda bulunulan Almanca Öğretmenliği, İngilizce Öğretmenliği, Fen Bilgisi Öğretmenliği ve İlköğretim Matematik Öğretmenliği programlarını değerlendirmek üzere 11 Mart 2020 tarihinde Fakültemizde çalışmalarına başladı. Üç gün sürecek değerlendirme çalışmaları EPDAD Ziyaret Ekibine Dekanımız Prof. Dr. Sevinç SAKARYA MADEN'in üniversiteyi, fakülteyi ve programları tanıtan sunumu ile başladı. Toplantıya Dekanımızın yanı sıra Dekan Yardımcısı ve Akreditasyon Koordinatörü Doç. Dr. Musa ULUDAĞ, Dekan Yardımcısı ve Fakülte Okul İşbirliği Koordinatörü Dr. Öğr. Üyesi Levent VURAL ve değerlendirmeye tabii program sorumluları Matematik ve Fen Bilimleri Eğitimi Bölüm Başkanı Doç. Dr. Eylem BAYIR, Matematik Eğitimi Anabilim Dalı Başkanı Doç. Dr. Aslıhan OSMANOĞLU, Yabancı Diller Eğitimi Bölüm Başkanı Prof. Dr. Muhlise COŞGUN ÖGEYİK, Alman Dili Eğitimi Anabilim Dalı Başkanı Prof. Dr. Hikmet ASUTAY ve Fakülte Sekreteri Esen ÜNLÜBAY katıldı. Daha sonra EPDAD değerlendirme ekibi kanıt dosyalarını incelemek üzere kendilerine tahsis edilen Akreditasyon Odasında çalışmalarına başladı.
Bu içerik 11.03.2020 tarihinde yayınlandı ve toplam 556 kez okundu.